Portobello se topește cu maioneză de ardei roșu afumat
Portobello se topește cu ardei roșu afumat Mayo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 205 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați maioneză cu piper afumat, brânză parmigiano-reggiano, capace de ciuperci portobello și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Portobello, Broccoli Și Ardei Roșu Se Topește, Portobello, Broccoli Și Ardei Roșu Se Topește, și Porumb pe Știulet cu maioneză de ardei roșu afumat și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți ambele părți ale capacelor de ciuperci cu spray de gătit.
Așezați capacele de ciuperci, cu branhia în jos, pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Grătar 5 minute; întoarceți ciupercile și acoperiți uniform cu brânzeturi. Grill 5 minute sau până când brânzeturile se topesc.
Întindeți 2 1/2 linguri de ardei roșu afumat Mayo uniform pe părțile tăiate ale fiecărui sandviș subțire.
Așezați un capac de ciuperci, cu brânza în sus, pe fundul fiecărui sandviș subțire. Top cu topuri subțiri sandwich.
Sandvișurile rotunde sunt o alternativă gustoasă la pâinea feliată obișnuită. Fiecare porție conține 100 de calorii și 5 grame de fibre, care este comparabilă cu o singură felie de pâine.