Butternut-Plăcintă Cu Cartofi Dulci
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 183 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de scorțișoară măcinată, cuișoare măcinate, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Gratin de cartofi dulci și Butternut, Butternut Și Supă De Cartofi Dulci, și Suc De Fructe De Butternut Și Supă De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se incalzeste cuptorul la 375 int. Pe o suprafață ușor făinată, rotiți aluatul de patiserie la un 1/8-in.- cerc gros; transfer la un 9-in. placă de plăcintă adâncă. Tăiați patiseria la 1/2 in. dincolo de marginea plăcii; marginea flautului.
Într-un castron mare, amestecați ouăle, smântâna, dovlecelul, cartoful dulce, mierea, făina, sarea și condimentele.
Se toarnă în coajă de patiserie.
Coaceți 50-60 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat. Acoperiți marginea ușor cu folie în ultimele 15 minute, dacă este necesar, pentru a preveni supraîncărcarea.
Îndepărtați folia. Se răcește pe un suport de sârmă; se servește în 2 ore sau se dă la frigider și se servește rece. Dacă doriți, acoperiți cu frișcă.