Porchetta

Porchetta
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Porchetta ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 791 calorii, 29G de proteine, și 71G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 274 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, burta de porc, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Porchetta, Porchetta, și Porchetta.

Instrucțiuni

1
Marinați umărul de porc în ulei de măsline, usturoi, rozmarin, salvie. lămâie, sare și piper într-o pungă cu fermoar în frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Umăr De PorcUmăr De Porc
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Gât De PuiGât De Pui
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
2
Tăiați linii diagonale încrucișate pe partea grasă a burții de porc.Vindecați partea de carne a burticii de porc în zahăr brun, semințe de fenicul, semințe de mărar, fulgi de ardei roșu, sare și piper, înfășurați în plastic și lăsați să stea la frigider peste noapte.Trageți umărul și burta de porc din frigider cu o oră înainte de a intenționa să începeți prăjirea.Înfășurați burta de porc în jurul umărului cu partea pielii afară și legați totul cu sfoară de măcelari.Prăjiți într-un cuptor preîncălzit de 204° timp de 30 de minute, apoi reduceți temperatura la250 și continuați să prăjiți până când carnea de porc atinge o temperatură internă de140.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Umăr De PorcUmăr De Porc
Semințe De MărarSemințe De Mărar
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Burtă De PorcBurtă De Porc
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
3
Lăsați porchetta să se odihnească timp de 30 de minute înainte de a sculpta.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista