Vindaloo de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 407 calorii, 46G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la indian.food.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Mergeți la magazin și ridicați fundul umărului de porc, ulei vegetal, cuișoare măcinate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Vindaloo De Porc (Tocană Picantă De Porc Goanese), Porc Vindaloo, și Porc Vindaloo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună făina, chimenul, coriandrul, turmericul, cardamomul, scorțișoara, sarea, piperul și cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Turmeric
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Așezați carnea de porc într-un castron mare și presărați cu jumătate din amestecul de condimente, aruncând bine la coat.In o cratiță mare și grea, încălziți jumătate din ulei la foc mediu-mare.Rumeniti carnea de porc in loturi si adaugati mai mult ulei daca este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Vinegretă De Verjuic
3
Transferați pe o farfurie.
4
Adăugați uleiul rămas în tigaie și reduceți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați amestecul de condimente rămas, ceapa, usturoiul, 2 linguri de oțet, ghimbirul, muștarul și fulgii de ardei roșu.Gatiti, amestecand, pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
6
Se toarnă bulionul de pui și oțetul rămas.Aduceți la fierbere, amestecând pentru a răzui orice bucăți maro.Întoarceți carnea de porc și orice sucuri acumulate în tigaie și adăugați frunzele de dafin.Reduceți focul, acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, timp de 30 de minute.Descoperiți și fierbeți până când carnea de porc este fragedă și sosul este îngroșat, aproximativ 15 minute.Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Grăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.