Porc Japonez Sfărâmat Cu Sos De Scufundare

Porc Japonez Sfărâmat Cu Sos De Scufundare
Rețeta de carne de porc japoneză cu sos de scufundare este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un mare fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Această rețetă servește 4 și costă 3,48 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 482 calorii. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, panko, sos japonez Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Strip Steak cu sos japonez de scufundare, Ton Cu Crustă De Susan Cu Sos Japonez, și Sos De Scufundare Tempura (Zece Tsuyu) Din ' Gătitul Sufletului Japonez pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista