Popovers
Popovers este o garnitură care servește 6. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 228 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână făină de pâine, ouă, sugestii de servire: unt și gem și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 20%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Popovers, Popovers, și Popovers.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Într-un castron mediu, amestecați făina și sarea. Într-un alt castron, amestecați împreună laptele, untul și ouăle. Faceți o fântână în făină, turnați amestecul de lapte și bateți pentru a face un aluat neted. Puneți aluatul deoparte timp de 10 minute.
Încălziți o tigaie antiaderentă sau bine condimentată cu 6 căni în cuptor timp de 5 minute. Scoateți cu grijă tigaia din cuptor și periați interiorul cupelor cu scurtarea. Puneți aluatul în cupe și coaceți timp de 20 de minute, fără a deschide cuptorul. (Nu deschideți cuptorul în timpul coacerii.)
Coborâți focul la 350 de grade F. și continuați să coaceți popoverele timp de 20 de minute, în acest moment vor fi maronii aurii. Imediat după ce ați scos popoverele din cuptor, împingeți fiecare cu un cuțit pentru a elibera abur. Întoarceți popovers din tigaie și serviți imediat cu unt și gem.