Pollo Gritador (Pui Țipător)

Pollo Gritador (Pui Țipător)
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 127 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 65 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 93 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, piper, scallions și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă cu pui (pastel De pollo), Pui El Pollo Loco, și Pui (Pollo) Famiglia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați puiul într-un castron mare. Se amestecă 1 lingură de ulei de măsline, 2 căței de usturoi, sare, piper și chimen. Aruncați puiul în marinată până când este acoperit. Se acoperă, se pune la frigider și se marinează cel puțin 1 oră.într-o cratiță mare la foc mediu-mare, încălziți uleiul vegetal. Lucrând în loturi, rumenim puiul pe toate părțile, 3 până la 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Ulei VegetalUlei Vegetal
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
PiperPiper
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Scoateți puiul din tigaie și lăsați-l deoparte.educați focul la mediu-mic și adăugați restul de căței de usturoi, ceapă, roșii, ardei roșu, scallions în tigaie și gătiți, amestecând ocazional. Întoarceți puiul în tigaie. Acoperiți și fierbeți până când puiul este foarte fraged, aproximativ 45 de minute.DD aguardiente împușcat și gătiți timp de 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Ardei RoșuArdei Roșu
Ceapa VerdeCeapa Verde
TomateTomate
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
ShotShot
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista