Rețeta prăjită Poblano și Salsan de usturoi prăjit este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un mare fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 7 porții cu 112 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei poblano prăjiți, usturoi prăjit, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Poblano prăjit și Salsa de roșii, Salsa Tomatillo-Poblano Prăjită, și Poblano prăjit și Salsa de piersici pentru rețete similare.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.