Plăcintă Tropicală Fără Crustă
Plăcinta tropicală fără crustă este o fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 281 calorii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, extract de rom, topping de carton bătut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lapte cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Cheesecake Tropical cu crustă de nucă de cocos.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul și extrageți până se omogenizează. Îndoiți ananasul, 2 căni de nucă de cocos și 2 căni de topping biciuit.
Se toarnă într-un 9-in fără grăsime. plăcinta. Se acoperă cu toppingul biciuit rămas.
Prăjiți nuca de cocos rămasă și presărați deasupra. Acoperiți și congelați cel puțin 3 ore înainte de tăiere. Poate fi înghețat până la 3 luni.