Plăcinta de păstor de legume cu fasole coaptă este o fără gluten rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 115 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi, ceapă, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă de păstor de legume, și Plăcintă de păstor de legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați cartofii într-un vas mare și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Scurgeți și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două.
4
Între timp, combinați semințele de chimen, coriandrul măcinat, turmericul măcinat, frunzele de curry și chile verde feliat într-un castron. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Măcinat
Turmeric
Frunze De Curry
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Puneți uleiul vegetal și semințele de muștar într-o tigaie mare. Acoperiți și gătiți la foc mediu până când semințele de muștar încep să apară, apoi reduceți focul la minim. Când popping-ul se oprește, adăugați rapid amestecul de chimen și înlocuiți capacul; gătiți până când ierburile scot un sunet șuierat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
¼ Lingurita Oregano
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se amestecă ardeiul gras verde, usturoiul și ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă spanacul, porumbul și mazărea până se încălzește. Se amestecă fasolea coaptă. Aruncați cilantro și condimentați cu pudră de chili, 1/2 linguriță de sare și piper. Împărțiți amestecul de legume și fasole uniform în două tigăi rotunde de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Fasole La Cuptor
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®