Plăcintă cu țelină, cartofi și slănină
Cheesy țelină, cartofi & bacon plăcintă ia în jurul valorii de 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 656 calorii, 17g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,8 USD pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food are 26 de fani. Mergeți la magazin și ridicați țelina, rashers de slănină cu dungi, g pachete de foietaj și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Bere Bacon Cheddar Mere Celeriac Supa De Cartofi Dulci, Homity Plăcintă (Brit Cheesy Cartofi Praz Plăcintă) # SundaySupper, și Homity pie (cheesy praz și plăcintă cu cartofi).
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Puneți țelina și cartofii într-o tigaie mare, acoperiți cu apă sărată și aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Scurgeți, apoi aruncați cu smântâna, rozmarinul și condimentele. Pune deoparte.
Rulați unul dintre blocurile de patiserie până când este mai mare decât o farfurie mare, tăiați într-un cerc îngrijit și așezați-l pe o foaie de copt plată. Lăsând o margine de 3 cm, întindeți un strat de țelină și cartofi, acoperiți cu puțină brânză și slănină, apoi repetați straturile până când toate ingredientele sunt îngrămădite.
Întindeți al doilea bloc de patiserie suficient de mare pentru a acoperi complet foaia de jos și umpleți cu o surplombă.
Ungeți marginea inferioară cu puțin din ou, apoi drapați foaia de patiserie, împingând în jos pentru a sigila marginile. Tăiați excesul cu un cuțit ascuțit și o margine de sertizare împreună cu o furculiță. Poate fi făcut cu o zi înainte și răcit înainte de coacere sau congelat până la 1 lună. Dezghețați complet înainte de coacere.
Străpungeți o gaură de abur în partea de sus a plăcintei, periați peste tot cu oul rămas și marcați ușor patiseria cu semne de spițe, dacă doriți.
Coaceți timp de 25 de minute până se rumenesc. Stați timp de 5 minute înainte de servire.