Răspândirea Puiului Chutney

Răspândirea Puiului Chutney
Răspândirea Chutney Chicken durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Acest condiment are 174 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită migdale tăiate, cățel de usturoi, ceapă și pudră de curry. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încearcă Glisiere de pui la grătar și răspândire de chutney de caise, Glisiere De Pui La Grătar Cu Răspândire De Chutney De Caise, și Curry Chutney Răspândit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți crema de brânză până când este ușoară și pufoasă. Se amestecă maioneza, ceapa, chutney-ul, curry-ul, usturoiul și piperul până se omogenizează. Îndoiți puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Transferați într-un vas de copt cu 3 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Se presară cu migdale, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
4
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 18-20 minute sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Dip funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Laurent-Perrier Brut. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier brut L-P este purtătorul de steag pentru stilul casei Laurent-Perrier. Crocant, proaspăt și elegant, Brut L-P reflectă esența fundamentală a Șampanilor noștri.Culoarea este o nuanță aurie palidă, cu bule fine și persistente. Nasul este proaspăt și delicat, arătând o complexitate bună cu indicii de citrice și fructe albe. Stilul ușor al lui Brut L-P a condus la transformarea șampaniei în băutura ideală pentru aperitiv. Echilibrul său perfect, claritatea aromelor și finețea îl fac, de asemenea, însoțitorul ideal pentru pește, păsări de curte și carne albă.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista