Plăcintă cu șuncă și brânză cu crustă de ciuperci
Plăcintă cu șuncă și brânză cu crustă de ciuperci necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 235 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, unt, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Ham și brânză hash caserola maro.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C.)
Într-o tigaie medie, sotati ciupercile si ceapa in 3 1/2 linguri de unt pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă firimiturile de pâine, parmezanul, sarea și piperul.
Ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie de plăcintă adâncă de 10 inci cu untul rămas. Apăsați amestecul de ciuperci în tigaie uniform pe fund și pe laturi.
Presărați brânză mărunțită peste ciuperci.
Într-un blender, bateți împreună crema de brânză, ouăle și sosul de ardei iute până se încorporează bine. Se amestecă șunca tăiată cubulețe.
Se toarnă peste brânza mărunțită și se coace 30 de minute sau până se pune în centru.
Se ornează cu pătrunjel proaspăt tocat.