Plăcintă cu șifon de lămâie cu afine glazurate
Placinta cu sifon de lamaie cu afine glazurate ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 10 și costă 88 de cenți pe porție. O porție conține 302 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Crăciun. Un amestec de frișcă, jeleu de coacăze, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Șifon De Lămâie Cu Afine Glazurate, Tort de șifon cu lămâie și ulei de măsline Meyer cu caș de mac de lămâie, și Tort de sifon cu lămâie cu glazură de lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Pulverizați vasul de plăcintă din sticlă cu adâncime de 9 inci cu spray antiaderent.
Amestecați firimiturile de prăjituri și untul topit într-un castron mic. Apăsați amestecul de firimituri peste partea de jos și în sus a vasului preparat.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 de minute. Se răcește pe raft.
Puneți 1/4 cană de apă într-un castron mic; presărați gelatina peste.
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Bateți gălbenușurile de ou, 1/3 cană de zahăr, sucul de lămâie și coaja de lămâie deasupra cazanului dublu pentru a se amesteca. Gatiti peste apa abia fierbinte pana cand crema se ingroasa, batand frecvent, aproximativ 6 minute.
Se transferă într-un castron mare.
Adăugați gelatină în crema fierbinte; bateți pentru a se dizolva.
Se pune peste vasul cu apă cu gheață; se amestecă până se răcește și se îngroașă, dar nu se fixează, aproximativ 12 minute.
Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou într-un alt castron mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 1/3 cană de zahăr; bate până se înțepenește, dar nu se usucă. Îndoiți amestecul de albuș de ou în cremă în 2 adaosuri. Folosind mixerul electric, bateți crema într-un castron mediu până se formează vârfuri. Îndoiți în amestec de lămâie.
Transferați umplutura în crusta răcită. Se acoperă cu plastic și se răcește peste noapte. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.)
Se amestecă zahărul și 1/3 cană de apă într-o cratiță medie la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura la mediu-mare; aduceți la fierbere.
Adăugați afine; gatiti pana cand jumatate au aparut, aproximativ 5 minute.
Adăugați jeleu; se amestecă până se topește. Se răcește la temperatura camerei. Puneți ușor lingura peste plăcintă. Răciți cel puțin 30 de minute pentru a seta. (Se poate face cu 4 ore înainte; Păstrați la frigider.)