Plăcintă cu înghețată premium a lui Ma
Plăcinta de înghețată premium a lui Ma este o lactate gratuit rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 346 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați crusta de prăjituri de ciocolată, înghețată dublă de ciocolată, topping biciuit și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 18%. Rețete similare includ Plăcintă Cu Mere Prajit Tort De Inghetata, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lapte cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă.
Instrucțiuni
Întindeți înghețata de ciocolată în crustă de plăcintă într-un strat uniform. Congelați timp de 15 până la 20 de minute sau până la setare.
Scoateți plăcinta din congelator și întindeți-o pe un strat de fudge fierbinte. Puteți face acest strat cât de gros doriți. De obicei este dificil de răspândit, dar nu încălziți fudge-ul, deoarece va topi stratul de înghețată de dedesubt. Congelați imediat din nou timp de 15 minute sau până când este setat.
Scoateți plăcinta din congelator și întindeți înghețata dublă fudge deasupra stratului de fudge. (dacă înghețata este prea moale, puneți-o la loc congelator pentru câteva minute-dar nu lăsați plăcinta să se dezghețe sau straturile vor rula împreună!) După adăugarea celui de-al doilea strat de înghețată, congelați din nou până când este setat.
Se întinde pe un strat de topping biciuit și se ornează deasupra cu stropi de ciocolată. Întoarceți plăcinta la congelator până când este gata de servit.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. Un vin pe care l-ai putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Crema Solera Sherry are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.