Plăcintă Cu Înghețată De Dovleac
Această rețetă servește 8 și costă 68 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 210 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați batoane de bomboane heath, crustă de ciocolată, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Plăcintă Cu Mere Prajit Tort De Inghetata, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lapte cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Înghețată De Dovleac Fără Putină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați două treimi din batoanele de bomboane zdrobite și 2 căni de înghețată. Lingură în crustă; înghețați timp de 1 oră sau până când este ferm.
Într-un castron mare, combinați dovleacul, zahărul, scorțișoara, nucșoara și înghețata rămasă. Puneți peste stratul de înghețată în crustă.
Se presară cu bomboane rămase zdrobite. Acoperiți și congelați timp de 8 ore sau până la 2 luni.
Scoateți din congelator cu 10-15 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Crema Solera Sherry are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.