Plăcintă Cu Înghețată De Cafea
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 382 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Un amestec de unt, topping de fudge, înghețată de cafea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Rece Brew Cafea Latte Gheață Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați napolitane de ciocolată zdrobite, unt, nucă de cocos și caju tocat. Apăsați amestecul în partea inferioară și laterală a plăcii de sticlă de 9 inci; refrigerați 15 minute. Îndepărtați cu grijă înghețata înmuiată în crustă răcită. Acoperiți și congelați aproximativ 2 ore sau până când sunt ferme.
Porții individuale de Top cu topping de fudge; garnisiți cu caju întregi. Acoperiți și congelați orice plăcintă rămasă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "