Plăcintă Cu Înghețată Cu Smoothie De Căpșuni

Strawberry Smoothie Ice-Cream Pie necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 183 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Ziua Mamei. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați banane, afine, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Înghețată De Căpșuni Paleo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați mai întâi 3 ingrediente într-un robot de bucătărie până când sunt zdrobite fin. Apăsați ferm amestecul pe fundul unei tigaie cu arc de 10 inci ușor unsă.
Coaceți la 350 timp de 10 minute. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Lăsați înghețata de vanilie să stea la temperatura camerei 20 de minute sau până se înmoaie ușor.
Procesați căpșunile și 2 linguri de zahăr pudră într-un robot de bucătărie până la piure, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale; îndepărtați amestecul de căpșuni și lăsați-l deoparte.
Procesați afinele și 1 lingură de zahăr pudră în robotul de bucătărie până la piure, oprindu-vă să răzuiți părțile laterale; pus deoparte.
Puneți bananele cu o furculiță într-un castron mare; amestecați restul de 1 lingură de zahăr pudră. Pune deoparte.
Așezați 1 litru de înghețată într-un castron mare; tăiați în bucăți mari (de 3 inci). Îndoiți amestecul de căpșuni în înghețată până se omogenizează.
Se pune la congelator până când este ușor ferm.
Împărțiți restul de litru de înghețată în jumătate, așezând jumătățile în boluri separate. Amestecați amestecul de afine în jumătate și piureul de banane în jumătatea rămasă.
Puneți bolurile în congelator.
Întindeți jumătate din amestecul de căpșuni uniform în crusta pregătită în tigaia springform.
Puneți tigaia și amestecul de căpșuni rămas în congelator. Congelați 30 de minute sau până când stratul de căpșuni în tigaie este ușor ferm.
Întindeți amestecul de banane uniform peste stratul de căpșuni în tigaie; întoarceți tigaia la congelator și congelați 30 de minute sau până când stratul de banane este ușor ferm. Repetați procedura cu amestecul de afine.
Întindeți amestecul de căpșuni rămas peste stratul de afine în tigaie și congelați 3 ore sau până când toate straturile sunt ferme.
Lăsați plăcinta să stea la temperatura camerei cu 15 minute înainte de servire.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit înghețată Hagen-Dazs.