Plăcintă Cu Înghețată Cu Fructe De Pădure

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu înghețată cu fructe de pădure. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 494 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, nuci pecan, înghețată vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Cupcakes cu cheesecake Triple Berry preferate de fani cu glazură de smântână, compot mixt de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de Cracker Graham pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți înghețata și șerbetul la frigider pentru a se înmuia.
Așezați zmeura dezghețată în sirop într-o strecurătoare peste o cană de măsurare din sticlă de 2 căni pe tejghea pentru a scurge și a economisi lichid pentru sos.
Încălziți cuptorul la 191°.într-un castron mediu, amestecați ingredientele crustei; apăsați în partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă din sticlă de 9 inci.
Coaceți 5 până la 8 minute sau până când marginea începe să se rumenească. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Scoateți 1 1/2 căni de înghețată în crustă. Într-un castron mare, pliați zmeura scursă în șerbet. Lingură peste înghețată. Scoateți înghețata rămasă deasupra. Congelați cel puțin 2 ore până când este ferm.
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, amestecați zahărul și amidonul de porumb. Se amestecă lichidul de zmeură rezervat. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul devine limpede si ingrosat. Se amestecă sucul de portocale; se răcește la temperatura camerei cu cel puțin 10 minute înainte de servire.
Serviți porții individuale de plăcintă cu sos. Dacă doriți, garnisiți cu zmeură proaspătă. Acoperiți și păstrați plăcinta în congelator, sos în frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "