Plăcintă Cu Trufe De Ciocolată Cu Coajă Pecan
Placinta cu trufe de ciocolata cu coaja Pecan ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 1,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 400 calorii. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, gălbenușuri de ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scorul de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Mini Ciocolata Pecan Plăcintă Cu Brânză, Trufe ușoare ~ linguri de trufe de ciocolată și trandafiri, și Carne de vită cu coajă de porcini cu sos de unt de trufe.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-un castron mediu, amestecați împreună nucile pecan, 1/3 cană de zahăr, 1/4 cană de unt și chipsuri de ciocolată în miniatură. Apăsați în partea de jos și în sus părțile laterale ale unei plăci de plăcintă de 9 inch.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit. Se răcește complet.
Într-un castron metalic așezat peste o tigaie cu apă fierbinte, combinați 1 1/3 căni chipsuri de ciocolată și 1/2 cană unt. Se amestecă ocazional până se topește și se omogenizează.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Într-un bol separat, bateți gălbenușurile de ou cu 1/4 cană de zahăr până când sunt groase și palide folosind un mixer electric, cel puțin 3 minute. Se amestecă în ciocolata topită și se pune înapoi peste tigaia cu apă fierbinte.
Bateți constant până la grosime, 3 până la 4 minute.
Se toarnă în crusta răcită și se netezește partea superioară.
Încălziți smântâna grea într-o cratiță mică. Când este cald, amestecați chipsurile de ciocolată rămase până se topesc.
Se ia de pe foc și se amestecă coniacul.
Se toarnă peste umplutura de trufe. Refrigerați câteva ore pentru a seta înainte de servire.