Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 420 calorii, 12g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de canolan, sare kosher, scurtare vegetală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă Cu Piersici De Modă Veche, Placinta cu rosii a lui Sandy, și Sos De Roșii De Modă Veche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți Piecrust: procesați primele 4 ingrediente într-un robot de bucătărie până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Cu procesorul care rulează, adăugați treptat 3 linguri. apă rece ca gheața, 1 lingură. la un moment dat și procesați până când aluatul formează o bilă și lasă părțile laterale ale bolului, adăugând până la 1 lingură. mai multă apă, dacă este necesar. Formați aluatul într-un disc și înfășurați în folie de plastic. Se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
Aluat
Apă
Folie
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Folie De Plastic
Bol
2
Desfaceți aluatul și așezați-l pe o suprafață ușor făinată; se presară ușor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Rulați aluatul la grosimea de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
4
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Apăsați aluatul într-o farfurie de plăcintă de 9 inci. Tăiați aluatul cu 1 inch mai mare decât diametrul plăcii de plăcintă; pliați aluatul deasupra sub sine de-a lungul marginii plăcii de plăcintă. Se răcește 30 de minute sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
6
Tapetați piecrust cu folie de aluminiu; umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată. (Acest lucru va împiedica crusta să clocotească.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Crustă De Plăcintă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
7
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Foaie De Copt
8
Coaceți la 425 timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Îndepărtați greutățile și folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
10
Coaceți 5 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet pe foaia de copt pe o grătar (aproximativ 30 de minute). Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
Cuptor
1
Așezați roșiile într-un singur strat pe prosoape de hârtie; se presară cu 1 linguriță. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
2
Lăsați să stea 10 minute.
3
Între timp, ceapa saut și 1/4 linguriță. fiecare sare și piper în ulei fierbinte într-o tigaie la foc mediu 3 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Roșiile se usucă cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
5
Puneți roșiile, ceapa și ierburile în crusta pregătită, condimentând fiecare strat cu piper (1 linguriță. total). Se amestecă împreună brânzeturile și maioneza; răspândit peste plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Condimente
Tomate
Piper
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Ierburi
Ceapă
6
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până se rumenesc ușor, protejând marginile cu folie pentru a preveni rumenirea excesivă.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
7
Se servește fierbinte, cald sau la temperatura camerei.