Cookie-Uri De Amprentă
Această rețetă face 30 de porții cu 178 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină, nuci pecan, brânză cremă philadelphia și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cookie-Uri Cu Amprentă Gem, Thumbprint Cookies III, și Cookie-uri PB & J pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°. bateți crema de brânză, untul, zahărul și vanilia cu mixerul până se amestecă.
Adăugați făină, bicarbonat de sodiu și nuci pecan; se amestecă bine. La frigider 30 min.
Formați aluatul în bile de 1 inch.
Așezați, la 2 centimetri distanță, pe foi de copt. Centre de indentare.
Coaceți 10 min. Umpleți fiecare cookie cu aproximativ 1 linguriță. conserve.
Coaceți 8 până la 10 min. sau până se rumenesc. Se răcește pe foi de copt 2 min.
Scoateți la rafturi de sârmă; se răcește complet.