Plăcintă Cu Mousse De Unt De Arahide Cu Fund Negru
Dacă aveți aproximativ 4 ore pentru a petrece în bucătărie, plăcintă cu Mousse de unt de arahide cu fund negru ar putea fi un spectaculos vegetarian și fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție conține 578 calorii, 12g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru o alternativă similară, dar mai sănătoasă, încercați Plăcintă Cu Sirop De Arțar. Această rețetă este nu atât de sănătos. Secțiunea noastră de sfaturi de mai jos ar putea avea câteva informații care ar putea ridica scorul. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la www.seriouseats.com are 292 de fani. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți graham de dimensiuni complete, smântână grea, zahăr de cofetărie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un desert American. Plăcintă Cu Mousse De Unt De Arahide Cu Fund Negru, Plăcintă Cu Mousse De Unt De Arahide Cu Fund Negru, și Plăcintă Cu Mousse De Unt De Arahide Cu Fund Negru sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Faceți crusta: Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Combinați firimiturile de cracker graham și untul topit într-un castron și amestecați pentru a combina. Apăsați amestecul uniform în partea inferioară și laterală a plăcii de plăcintă.
Coaceți timp de 15 minute, până când crusta se rumeneste ușor. Lăsați crusta să se răcească complet.
Puneți ciocolata tocată, un vârf de sare și siropul de porumb într-un castron. Aduceți laptele la fiert, scoateți imediat de pe foc și turnați peste ciocolată. Lăsați - l să stea timp de 1 minut, apoi bateți până când toată ciocolata s-a topit și amestecul este omogen.
Se toarnă amestecul într-o cratiță și se bate constant la foc mic timp de aproximativ 8 minute. Amestecul se va aburi, se va îngroșa și va începe să pulverizeze și să baloneze. Continuați să bateți și să răzuiți fundul pentru a preveni arderea. Când amestecul este de consistență de budincă, scoateți-l de pe foc.
Se toarnă într-un castron, se presează folie de plastic direct pe suprafață și se răcește timp de 3 ore.
Faceți stratul de mousse: chiar înainte de asamblare, bateți untul de arahide și zahărul de cofetărie împreună până când amestecul este gros și lucios.
Bateți aproximativ 1/3 din frisca răcită în amestec pentru a o ușura, apoi pliați restul de 2/3, având grijă să nu o dezumflați.
Întindeți stratul de ciocolată răcit uniform pe fundul cojii plăcintei, apoi turnați mousse-ul uniform peste asta. Dacă doriți, acoperiți cu frișcă suplimentară, sirop de ciocolată, nuci sau chipsuri de ciocolată.