Plăcintă Cu Mousse De Dovleac Congelată

Plăcintă Cu Mousse De Dovleac Congelată
Această rețetă face 12 porții cu 247 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, sirop de arțar, zahăr brun deschis și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Plăcintă Cu Mousse De Dovleac Congelată, Plăcintă Cu Mousse De Dovleac Congelată, și Parfaits De Mousse De Dovleac Congelate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Combinați gingersnaps, ulei și 2 linguri de zahăr brun în vasul unui robot de bucătărie; puls pentru a forma firimituri fine. Apăsați firimiturile în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unei plăci de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga1 Boabe De Vanilie Intreaga
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Coaceți până când crusta este setată și maro auriu, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
4
Lăsați să se răcească complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Într-un castron mare, amestecați piureul de dovleac, vanilia, condimentul plăcintei de dovleac și restul de 1/3 cană de zahăr brun până la amestec; amestecați iaurtul congelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Iaurt CongelatIaurt Congelat
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
1 Boabe De Vanilie Intreaga1 Boabe De Vanilie Intreaga
ArahideArahide
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Se întinde în crusta de plăcintă răcită și se îngheață până se întărește, aproximativ 3 ore. Înfășurați bine în plastic pentru a îngheța până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
7
Când este gata de servit, transferați plăcinta la frigider pentru a se înmuia ușor, aproximativ 30 de minute. Se acoperă cu frișcă de arțar, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
8
Presărați gelatina peste apă într-un bol mediu; lăsați să stea până se absoarbe, aproximativ 5 minute. Într-o cratiță mică, încălziți laptele până la abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
9
Împingeți laptele fierbinte în gelatină pentru a se dizolva. Se amestecă siropul de arțar și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
ArahideArahide
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
10
Așezați vasul într-un castron cu apă cu gheață și amestecați ocazional până când abia începe să se așeze în jurul marginilor, aproximativ 15 minute. Folosind un mixer de mână, bateți amestecul de lapte rece la înălțime până când este gros și pufos, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
11
Întindeți deasupra plăcintei cu mousse congelate; învârtiți ca un topping de bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
12
Servi.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista