Plăcintă Cu Migdale Și Pere

Plăcintă Cu Migdale Și Pere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu migdale-pere. Această rețetă face 8 porții cu 236 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cruste de plăcintă, zahăr, condimente de plăcintă cu mere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Bourbon-Plăcintă Cu Pere, Fără Plăcintă Cu Unt De Migdale, și Tarta Cu Migdale De Pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.Faceți cruste de plăcintă conform instrucțiunilor de pe cutie pentru plăcintă cu două cruste, folosind o placă de plăcintă din sticlă de 9 inci. Formați pasta de migdale într-un disc. Pe suprafața ușor presarata cu faina, rola sau pat în cerc de 8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați în partea de jos a crustei de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
3
În castron mare, se amestecă pere, 2 linguri de zahar, faina, condimente plăcintă cu mere și suc de lămâie; se amestecă bine. Lingura peste pasta de migdale in crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condiment De Plăcintă Cu MereCondiment De Plăcintă Cu Mere
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PerePere
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați crusta superioară peste pere. Sigilați marginile și flautul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
PerePere
5
Tăiați fante în crustă pentru a ventila aburul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Periați crusta superioară cu ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
OuăOuă
7
Se presara cu migdale si 1 lingurita de zahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
ZahărZahăr
8
Coaceți 55 până la 65 de minute sau până când perele sunt fragede și crusta este maro auriu intens. Se răcește cu cel puțin 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista