Plăcintă cu legume rădăcinoase și ciuperci cu Topping de biscuiți de rozmarin
Această rețetă face 8 porții cu 454 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sherry importat, apă, ciuperci porcini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Bon Appetit are 25 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Plăcintă cu legume rădăcinoase și ciuperci cu Topping de biscuiți de rozmarin, Cizmar de legume rădăcinoase cu Topping de biscuiți de arpagic, și Tigaie de plăcintă cu oală de legume cu Topping de biscuiți Cheddar.
Instrucțiuni
1
Aduceți 6 căni de apă și bază de bulion pentru a fierbe într-o oală mare la foc mediu-mare, amestecând pentru a dizolva bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baza
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați morcovi și următoarele 5 ingrediente. Fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Morcov
3
Scurgeți; rezervați legume și bulion. Topiți untul în aceeași oală la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Unt
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați ceapa; saut până începe să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
5
Se amestecă usturoiul și rozmarinul; se amestecă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Usturoi
6
Adăugați făină; se amestecă 1 minut. Treceți treptat în bulion rezervat, apoi smântână și Sherry. Gatiti pana cand sosul este gros si redus la 4 cani, batand des, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Bulion
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Se amestecă legumele rezervate și pătrunjelul. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Pătrunjel
8
Transferați umplutura în vasul de copt cu unt de 13x9x2 inci. Faceți înainte se poate face cu 2 zile înainte. Se acoperă cu folie; rece.Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Folie De Aluminiu
Cuptor
9
Coaceți umplutura, acoperită, până la barbotare, aproximativ 50 de minute. Între timp, pregătiți biscuiți. Se amestecă primele 4 ingrediente într-un castron mare pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Bol
10
Adăugați unt. Folosind vârful degetelor, frecați untul până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Adăugați treptat 1 1/3 căni de lapte bătut, aruncând cu furculița până când aluatul este umezit uniform și adăugând mai mult lapte bătut cu linguri dacă este uscat. Aruncați aluatul de biscuiți deasupra umpluturii fierbinți, îngrămădind linguri; se presară cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Lapte Bătut
Unt
Piper
Aluat
Condimente Uscate Freca
11
Coaceți descoperit până când testerul introdus în centrul biscuiților iese curat, aproximativ 45 de minute. Se răcește 15 minute.