Plăcintă cu legume rădăcinoase și ciuperci cu Topping de biscuiți de rozmarin

Plăcintă cu legume rădăcinoase și ciuperci cu Topping de biscuiți de rozmarin
Plăcinta cu legume rădăcinoase și ciuperci cu Topping de biscuiți de rozmarin necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 333 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de rozmarin, praf de copt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Plăcintă cu legume rădăcinoase și ciuperci cu Topping de biscuiți de rozmarin, Plăcintă cu legume rădăcinoase și ciuperci cu Topping de biscuiți de rozmarin, și Cizmar de legume rădăcinoase cu Topping de biscuiți de arpagic.

Instrucțiuni

1
Aduceți 6 căni de apă și bouillonbase pentru a fierbe într-o oală mare la căldură medie-mare, amestecând pentru a dizolva bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugațimorcovi și următoarele 5 ingrediente. Fierbeti pana lalegumele sunt fragede, aproximativ 7 minute.
3
Scurgeți; rezervați legume și bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
4
Se topește untul în aceeași oală peste mediucăldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se adaugă ceapa; saut până la începutul până Lamaro, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Se amestecă în usturoi șirosemar; se amestecă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
7
Adăugați făină; se amestecă 1minut. Treceți treptat în bulion rezervat, apoi smântână și Sherry. Gatiti pana cand sosul estegros și redus la 4 căni, amestecând des,aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Se amestecă în legume rezervateși pătrunjel. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
9
Transferați umplutura în vasul de coacere cu unt de 13x9x2 inci. Faceți înainte: se poate face cu 2 zileînainte. Se acoperă cu folie; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Coaceți umplutura, acoperită, până la barbotare, aproximativ 50 de minute.Între timp, pregătiți biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Se amestecă primele 4 ingrediente încastron mare pentru a se amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați unt. Folosind vârfurile degetelor, frecați untul până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Adăugați treptat 1 1 / 3cups lapte de unt, aruncând cu furculița până când aluatul este umezit uniform și adăugând mai multlapte negru cu linguri dacă este uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Aruncați aluatul de biscuiți deasupra umpluturii fierbinți, îngrămădind linguri; presărați cupiper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
4
Coaceți descoperit până când testerul introdus în centrul biscuiților iese curat, aproximativ 45 de minute. Se răcește 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
* Disponibil în secțiunea de produse a multor supermarketuri și la magazinele de alimente de specialitate și piețele italiene.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista