Plăcintă cu legume rădăcinoase și ciuperci cu Topping de biscuiți de rozmarin

Plăcintă cu legume rădăcinoase și ciuperci cu Topping de biscuiți de rozmarin
Plăcinta cu legume rădăcinoase și ciuperci cu Topping de biscuiți de rozmarin necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 333 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de rozmarin, praf de copt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Plăcintă cu legume rădăcinoase și ciuperci cu Topping de biscuiți de rozmarin, Plăcintă cu legume rădăcinoase și ciuperci cu Topping de biscuiți de rozmarin, și Cizmar de legume rădăcinoase cu Topping de biscuiți de arpagic.

Instrucțiuni

1
Aduceți 6 căni de apă și bouillonbase pentru a fierbe într-o oală mare la căldură medie-mare, amestecând pentru a dizolva bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugațimorcovi și următoarele 5 ingrediente. Fierbeti pana lalegumele sunt fragede, aproximativ 7 minute.
3
Scurgeți; rezervați legume și bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4
Se topește untul în aceeași oală peste mediucăldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Se adaugă ceapa; saut până la începutul până Lamaro, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Se amestecă în usturoi șirosemar; se amestecă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
7
Adăugați făină; se amestecă 1minut. Treceți treptat în bulion rezervat, apoi smântână și Sherry. Gatiti pana cand sosul estegros și redus la 4 căni, amestecând des,aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
8
Se amestecă în legume rezervateși pătrunjel. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
9
Transferați umplutura în vasul de coacere cu unt de 13x9x2 inci. Faceți înainte: se poate face cu 2 zileînainte. Se acoperă cu folie; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Coaceți umplutura, acoperită, până la barbotare, aproximativ 50 de minute.Între timp, pregătiți biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Se amestecă primele 4 ingrediente încastron mare pentru a se amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați unt. Folosind vârfurile degetelor, frecați untul până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Adăugați treptat 1 1 / 3cups lapte de unt, aruncând cu furculița până când aluatul este umezit uniform și adăugând mai multlapte negru cu linguri dacă este uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Aruncați aluatul de biscuiți deasupra umpluturii fierbinți, îngrămădind linguri; presărați cupiper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
4
Coaceți descoperit până când testerul introdus în centrul biscuiților iese curat, aproximativ 45 de minute. Se răcește 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
* Disponibil în secțiunea de produse a multor supermarketuri și la magazinele de alimente de specialitate și piețele italiene.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista