Plăcintă Cu Căpșuni
Placinta cu capsuni ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 230 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de unt, zahăr, gelatină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcintă Cu Degete De Unt, Plăcintă Cu Cireșe, și Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați firimiturile de napolitane și untul, aruncând cu o furculiță până se umezesc. Apăsați amestecul de firimituri într-o placă de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 9 minute. Se răcește pe un suport de sârmă.
Așezați 1 1/2 căni de căpșuni feliate, zahăr și sare într-un blender; procesați până se omogenizează.
Combinați apa clocotită și gelatina într-un castron mediu; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă până se dizolvă gelatina. Se amestecă amestecul de căpșuni piure.
Spoon 4 cupe felii de căpșuni în crustă răcită.
Se toarnă uniform amestecul de gelatină peste căpșunile feliate. Se răcește, neacoperit, 2 ore sau până când este setat.
Așezați așchii într-o pungă mică de plastic cu fermoar; sigiliu. Scufundați punga în apă foarte fierbinte până când chipsurile se topesc. Snip o gaură mică în 1 colț de sac, și burniță topit chips-uri peste plăcintă.