Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Prăjită
Plăcintă cu cremă de nucă de cocos prăjită ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 85 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 302 calorii. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, brandy, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cupcakes Cu Cremă De Nucă De Cocos Prăjită Cu Glazură De Brânză Cremă De Nucă De Cocos, Înghețată De Nucă De Cocos Prăjită, și Înghețată De Nucă De Cocos Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă laptele într-un castron mic.
Presărați gelatina peste lapte și lăsați-o deoparte pentru a se înmuia.
Combinați gălbenușurile de ou și 5 linguri de zahăr într-un vas de amestecare rezistent la căldură. Bateți cu un mixer de mână sau cu un bici până când amestecul este gros și de culoare lămâie. Puneți vasul peste o oală cu apă fierbinte pe aragaz și gătiți, amestecând constant, aproximativ 5 minute. Amestecul trebuie să se simtă fierbinte la atingere și să fi atins 145 grade F (63 grade C) pe un termometru citit instantaneu.
Se amestecă gelatina și laptele și se amestecă până se dizolvă complet gelatina.
Se toarnă într-un castron mare și se amestecă extractul de vanilie. Pune deoparte.
Combinați albușurile de ou, crema de tartru și 1/3 cană de zahăr într-un bol de amestecare rezistent la căldură.
Împingeți ușor amestecul, doar pentru a rupe albușurile de ou. Puneți vasul peste o oală cu apă fierbinte pe aragaz.
Încălziți amestecul, amestecând constant, până când amestecul de albus de ou este fierbinte la atingere și a atins 145 grade F (63 grade C) pe un termometru citit instantaneu. Scoateți imediat vasul de pe foc și bateți cu un mixer electric până când bezea formează vârfuri moi.
Îndoiți bezea în amestecul de cremă. Lăsați-l să se răcească la temperatura camerei.
Ungeți fundul și părțile laterale ale cochiliei de patiserie coapte cu gem de caise topit.
Bateți crema până se formează vârfuri moi.
Adăugați brandy și continuați să biciuiți până când se formează vârfuri medii rigide. Îndoiți frișca în cremă și lingurați-o în coaja plăcintei. La frigider timp de 6 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Întindeți nuca de cocos pe o foaie de copt și prăjiți-o la cuptor până se rumenesc ușor, 3 până la 5 minute.
Presărați nucă de cocos peste plăcintă înainte de servire.