Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Prăjită

Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Prăjită
Plăcintă cu cremă de nucă de cocos prăjită ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 85 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 302 calorii. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, brandy, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cupcakes Cu Cremă De Nucă De Cocos Prăjită Cu Glazură De Brânză Cremă De Nucă De Cocos, Înghețată De Nucă De Cocos Prăjită, și Înghețată De Nucă De Cocos Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă laptele într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Presărați gelatina peste lapte și lăsați-o deoparte pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3
Combinați gălbenușurile de ou și 5 linguri de zahăr într-un vas de amestecare rezistent la căldură. Bateți cu un mixer de mână sau cu un bici până când amestecul este gros și de culoare lămâie. Puneți vasul peste o oală cu apă fierbinte pe aragaz și gătiți, amestecând constant, aproximativ 5 minute. Amestecul trebuie să se simtă fierbinte la atingere și să fi atins 145 grade F (63 grade C) pe un termometru citit instantaneu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se amestecă gelatina și laptele și se amestecă până se dizolvă complet gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5
Scoateți din căldură.
6
Se toarnă într-un castron mare și se amestecă extractul de vanilie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Combinați albușurile de ou, crema de tartru și 1/3 cană de zahăr într-un bol de amestecare rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
8
Împingeți ușor amestecul, doar pentru a rupe albușurile de ou. Puneți vasul peste o oală cu apă fierbinte pe aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Încălziți amestecul, amestecând constant, până când amestecul de albus de ou este fierbinte la atingere și a atins 145 grade F (63 grade C) pe un termometru citit instantaneu. Scoateți imediat vasul de pe foc și bateți cu un mixer electric până când bezea formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Îndoiți bezea în amestecul de cremă. Lăsați-l să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
11
Ungeți fundul și părțile laterale ale cochiliei de patiserie coapte cu gem de caise topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
Gem De CaiseGem De Caise
12
Bateți crema până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
13
Adăugați brandy și continuați să biciuiți până când se formează vârfuri medii rigide. Îndoiți frișca în cremă și lingurați-o în coaja plăcintei. La frigider timp de 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
14
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Întindeți nuca de cocos pe o foaie de copt și prăjiți-o la cuptor până se rumenesc ușor, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
16
Presărați nucă de cocos peste plăcintă înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista