Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Cu Topping De Lapte De Cocos Bătut

Placinta cu crema de nuca de cocos cu topping de lapte de cocos batut ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 204 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 370 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de nucă de cocos, sare, crustă de plăcintă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Frisca Cu Lapte De Cocos, Mousse de ciocolată cu lapte cu frișcă de cocos, și Batoane de lămâie și nucă de cocos Nordstrom cu frișcă și topping de Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, amestecați împreună zahărul, sarea și amidonul de porumb.Se amestecă încet în lapte alternativă, asigurându-se că tot amestecul uscat este amestecat în lapte.Amestecând constant la foc mediu-mare, aduceți amestecul la fierbere lentă și fierbeți timp de 5 minute.
Adăugați margarină fără lactate, amestecând pentru a se topi.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia și nuca de cocos mărunțită. Se lasă să se răcească complet.Când se răcește, se pune în coajă de plăcintă pregătită. Puneți în frigider.Deschideți cutia de lapte de cocos răcit, drenând " apa.”
Așezați laptele / smântâna groasă de nucă de cocos într-un bol mediu de amestecare.
Adăugați vanilia și zahărul și amestecați cu un mixer electric de mână până când ingredientele sunt netede și cremoase. Acest lucru poate dura 5 până la 8 minute.
Scoateți plăcinta din frigider. Neteziți cu grijă crema de nucă de cocos bătută peste budincă. Dacă folosiți, presărați deasupra nucă de cocos mărunțită.
Puneți din nou la frigider pentru câteva ore (dacă puteți aștepta atât de mult) pentru a seta.