Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu cremă de nucă de cocos. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 514 calorii, 6g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți prăjituri gingersnap, zahăr, amidon de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit, Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, și Căpșuni și plăcintă cu cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Procesați gingersnaps într-un procesor de alimente până când este bine.
Adăugați într-un castron împreună cu nuca de cocos și untul topit; aruncați până se combină. Apăsați ferm în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unei tigaie de plăcintă de 9 inci.
Coaceți 10 minute și lăsați să se răcească complet.
Adăugați jumătate și jumătate, gălbenușurile de ou, zahărul, amidonul de porumb și vanilia într-o cratiță cu fund rotund de pe foc și bateți împreună până când amestecul este neted și amidonul de porumb s-a dizolvat.
Se pune la foc mediu și se aduce la foc mic, amestecând constant în timp ce se îngroașă. Odată gros ca budinca, scoateți de pe foc și amestecați 2 linguri de unt și 1 cană de nucă de cocos.
Se toarnă amestecul îngroșat în coaja de plăcintă răcită și se dă la frigider timp de 2 ore sau până se fixează.
Adăugați restul de 1/2 cană de nucă de cocos pe o foaie de copt și prăjiți la cuptor timp de 5 minute. Acoperiți plăcinta cu frișcă și nucă de cocos prăjită înainte de servire.