Plăcintă cu cremă de ciocolată și mentă

Plăcintă cu cremă de ciocolată și mentă
Plăcintă cu cremă de ciocolată și mentă este un desert care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 13 g de grăsimi și un total de 250 de calorii. Pentru 89 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână colorant alimentar, lapte, crustă de biscuit Graham și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de super lingură de 27%. Rețete similare sunt plăcintă cu cremă de ciocolată cu mentă, plăcintă cu cremă de ciocolată cu mentă și plăcintă cu înghețată cu ciocolată cu mentă.

Instrucțiuni

1
Pune deoparte 2 linguri de firimituri de biscuiti pentru ornat. Într-un castron mic, combinați firimiturile rămase cu suficientă apă fierbinte pentru a face firimiturile tartinabile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Până La 10 Picături Colorant Alimentar Verde, Opțional6 Până La 10 Picături Colorant Alimentar Verde, Opțional
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se întinde peste crusta de biscuit Graham; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Pie CrustGraham Cracker Pie Crust
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
3
Într-un castron mare, bate crema de brânză până devine pufoasă. Bateți zahărul, laptele și extrageți până se omogenizează. Îndoiți toppingul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Dacă doriți colorant alimentar, împărțiți amestecul în jumătate și adăugați colorant la jumătate. Alternativ, puneți grămadă de amestec simplu și colorat în crustă; se învârte cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Se presară cu firimituri de prăjituri rezervate. Acoperiți și lăsați la frigider timp de 3 ore sau până când sunt întăriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Lichid Verde, OptionalColorant Alimentar Lichid Verde, Optional

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Un vin pe care l-ați putea încerca este Famille Vincent Cremant de Bourgogne. Are 4 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Familia Vincent Cremant de Bourgogne
Familia Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista