Plăcintă cu cremă de ciocolată și Kahlua

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați ciocolata și Kahlua Cream Pie. Această rețetă servește 8. O porție conține 600 de calorii, 5g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, garnitură: de ciocolată, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați brownies Kahl cuprosa cu Kahl cuprosa mocha cremă de unt glazură și caramel sărat ciocolată albă Kahl cuprosa mocha latte, Ciocolată înghețată Kahluan cu ciocolată (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), și Cheesecake Kahlua cu sos de ciocolată Kahlua (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă Oreosul și untul și se presează în partea de jos și în sus a unei plăci de plăcintă din sticlă de 9 inci.
Puneți crusta în freezer.In în partea de sus a unui cazan dublu, combinați 24 de marshmallows, ceașcă de lapte și sare. Se amestecă peste apă clocotită până se topesc marshmallows.
Transferați într-un bol de amestecare. Alternativ, puteți combina marshmallows, lapte și sare într-un bol de amestecare sigur pentru cuptorul cu microunde și doar încălziți, amestecând la fiecare 15 până la 30 de secunde, până se topește și se omogenizează.Repetați procedura cu 6 bezele rămase și 2 linguri de lapte. Când marshmallows s-au topit, adăugați imediat 2 uncii de ciocolată și amestecați până se topește și se omogenizează.
Lăsați ambele amestecuri să se răcească la temperatura camerei timp de 1 oră.Când amestecurile sunt reci, amestecați Kahlua în lotul mai mare (24 marshmallow).Bateți doar 1 1/3 căni de cremă până se formează vârfuri rigide. Îndoiți aproximativ un sfert din frisca în amestecul de ciocolată și răspândiți pe fundul vasului de plăcintă (va fi un strat destul de subțire). Îndoiți frișca rămasă în amestecul Kahlua. Răciți amestecul de Kahlua timp de 30 de minute pentru a-l îngroșa oarecum, apoi turnați-l peste stratul de ciocolată. Ar trebui să vină aproape în partea de sus a vasului de plăcintă.
Puneți întreaga plăcintă în congelator timp de aproximativ 8 ore.Când plăcinta este înghețată, bateți restul de 1 cană de smântână până când vârfurile sunt rigide. Bateți în zahăr pudră și vanilie. Țeavă în jurul marginilor plăcintei. Puneți din nou la congelator până când este gata de servit. Puteți să-l garnisiți oricum doriți, dar am topit 1 oz de ciocolată și 1 linguriță de ulei într-o pungă de congelator rezistentă la cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde, am tăiat vârful și am stors amestecul de ciocolată peste marginea frișcii înghețate. Am presărat migdale în mijloc.
Lăsați plăcinta să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute înainte de feliere — un truc bun este să puneți plăcinta înghețată într-o tigaie cu margini cu apă fierbinte în ea. Acest lucru va ajuta la slăbirea crustei înghețate din tigaie.