Plăcintă cu cremă de Caramel cu migdale confiate
Placinta cu crema de Caramel cu migdale confiate ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 548 calorii. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână apă caldă, lapte, crustă de plăcintă necoaptă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Caramel Sărat Și Înghețată De Slănină Confiată, Semifreddo De Porumb Dulce, Cremă De Caramel Sărată, Arahide Confiate, și Migdale Confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți crusta de plăcintă conform instrucțiunilor de pe pachet sau pregătiți-vă propria crustă de plăcintă, coaceți-o orb și lăsați-o să se răcească complet.
Așezați 1/4 cană de apă într-un castron mic.
Presărați 1 pachet de gelatină peste apă și lăsați-l să stea 5 minute pentru a se înmuia.Între timp, într-o cratiță grea, combinați caramelul și laptele.
Se încălzește la mediu-mic, amestecând des, până când caramelele se topesc și amestecul este neted. Se amestecă gelatina.
Se transferă într-un castron și se răcește timp de 60 de minute sau până se îngroașă ușor (nu va fi super gros....doar puțin mai gros decât înainte).Îndoiți amestecul de caramel în vasul de frișcă.
Se toarnă în coajă de plăcintă-va merge până la vârf. Se răcește timp de 4 ore sau până când este setat.Înainte de servire, pregătiți migdalele confiate. Într-o tigaie mare, amestecați împreună zahărul și migdalele. Gatiti migdalele, amestecand continuu, la foc mediu. Zahărul va începe să se topească și caramelize....be pacient, deoarece durează cel puțin 5 minute. Continuați să amestecați și să urmăriți migdalele. Când migdalele devin maronii aurii, scoateți-le pe o foaie de folie pentru a se răci și a fi crocante. Când este gata de servit, rupeți migdalele și presărați plăcintă.