Teriyaki Mahi Mahi La Grătar Cu Salsa De Mango

Teriyaki Mahi Mahi La Grătar Cu Salsa De Mango
Teriyaki mahi mahi la grătar cu Salsan de Mango este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 1 porție. Pentru $51.62 pe portie, această rețetă acoperă 68% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 269g de proteine, 67g de grăsime, și un total de 2210 calorii. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Funcționează bine ca un fel principal scump pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Un amestec de ardei jalapeno, sos de soia, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Teriyaki mahi mahi la grătar cu Salsa de Mango, Mahi mahi ars cu Salsa de Mango-ananas la grătar, orez verde și fasole neagră, și Teriyaki Mahi Mahi cu Mang-o-atât de delicios Salsa sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pentru salsa: curățați mango-ul și tăiați-l în bucăți tăiate cubulețe de 1/4 inch.Puneți bucăți de mango într-un castron mic cu ingredientele salsa rămase; se amestecă pentru a se combina.Acoperiți vasul cu folie saran și dați-l la frigider până când este gata de servit.Pentru marinată: într-un castron mic, amestecați sosul de soia, sake-ul dulce, uleiul vegetal, zahărul brun deschis, ghimbirul proaspăt și usturoiul tocat; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun DeschisZahăr Brun Deschis
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Așezați fileurile mahi mahi într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri Mahi MahiFileuri Mahi Mahi
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Se toarnă marinada în pungă; apăsați aerul din pungă și sigilați bine.Întoarceți / agitați punga pentru a acoperi fileurile cu marinată.Se da la frigider 20-30 de minute.Scoateți fileurile din pungă și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
4
Periați sau pulverizați ambele părți ale fileurilor cu ulei vegetal.Grătiți la foc mare până când peștele este opac pe tot parcursul, 8 până la 10 minute, rotind o dată la jumătatea timpului de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Se servește cald cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Ingrediente

11 kilogram de dovlecel,ghimbir proaspăt rasghimbir proaspăt ras11 kilogram de dovlecel,ghimbir proaspăt rasghimbir proaspăt ras1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)tocat fin de menta proaspatatocat fin de menta proaspata1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)mentă proaspătă tocată măruntmentă proaspătă tocată mărunt11 kilogram de dovlecel,dressing lamaie piperdressing lamaie piper11 kilogram de dovlecel,dressing lamaie piperdressing lamaie piper11 kilogram de dovlecel,ardei jalapeno tocat, cu semințeardei jalapeno tocat, cu semințe11 kilogram de dovlecel,ardei jalapeno tocat, cu semințeardei jalapeno tocat, cu semințe1WES E Limba englezătri-tips, tunstri-tips, tuns0(poate fi sau trece)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare0(poate fi sau trece)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)zahăr brun deschiszahăr brun deschis1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)zahăr brun deschiszahăr brun deschis1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)suc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)suc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie4fileurifileuri mahi mahi, aproximativ 6 oz. fiecare și 1 cm grosimefileuri mahi mahi, aproximativ 6 oz. fiecare și 1 cm grosime4fileurifileuri mahi mahi, aproximativ 6 oz. fiecare și 1 cm grosimefileuri mahi mahi, aproximativ 6 oz. fiecare și 1 cm grosime1maremango coptmango copt596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapa rosie tocata maruntceapa rosie tocata marunt596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapa rosie tocata maruntceapa rosie tocata marunt596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiridulce sakedulce sake596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiridulce sakedulce sake1WES E Limba englezăCuțit de toaletă (utilizați cu un adult)Cuțit de toaletă (utilizați cu un adult)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite1WES E Limba engleză2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții1
Scor De Sănătate72
Revista