Plăcintă Cu Cireșe Cu Rubarbă

Plăcintă Cu Cireșe Cu Rubarbă
Rubarbă Cherry Pie este un fără gluten și fără lactate desert. O porție conține 102 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați umplutura de plăcintă cu cireșe, zahăr, rubarbă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 33%. Rețete similare includ Plăcintă Cu Cireșe, Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă, și Plăcintă Cu Cireșe Cu Rubarbă.

Instrucțiuni

1
Combinați rubarba, umplutura de plăcintă cu cireșe, zahărul și tapioca într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu CireșeUmplutură De Plăcintă Cu Cireșe
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
TapiocaTapioca
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați să stea 15 minute.
3
Se toarnă umplutura în coajă de plăcintă necoaptă și se acoperă cu crustă de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
4
Ungeți blatul cu lapte și presărați zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5
Coaceți la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista