Plăcintă Cu Cireșe
Plăcinta cu cireșe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 399 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. 96 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cireșe, zahăr, margarină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Cireșe, Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă, și Pizza cu cireșe Crostata Dolce (plăcintă cu Ricotta cu cireșe) cu sos de cireșe Port.
Instrucțiuni
Se incinge cuptorul la 425 F. intr-un bol mediu se amesteca 2 cani faina si sarea.
Tăiați în scurtare, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele sunt de mărimea mazării mici.
Presărați cu apă rece, câte 1 lingură, aruncând cu furculița până când toată făina este umezită și patiseria aproape lasă partea bolului (se poate adăuga 1 până la 2 lingurițe mai multă apă, dacă este necesar).
Adunați produse de patiserie într-o minge. Împărțiți patiseria în jumătate; formați în 2 runde. Înfășurați runde aplatizate de patiserie în folie de plastic; refrigerați aproximativ 45 de minute sau până când aluatul este ferm și rece, dar flexibil.
Rulați produse de patiserie pe o suprafață ușor făinată, folosind sucitorul făinat, în cerc cu 2 inci mai mare decât placa de plăcintă din sticlă de 9 inci cu susul în jos. Îndoiți patiseria în sferturi și așezați-o în plăcuța de plăcintă; sau rotiți patiseria în jurul sucitorului și transferați-o pe plăcuța de plăcintă. Desfaceți sau desfaceți patiseria și ușurați-o în farfurie, apăsând ferm pe fund și lateral și având grijă să nu întindeți patiseria, ceea ce o va face să se micșoreze atunci când este coaptă.
Într-un castron mare, amestecați zahărul și 1/2 cană de făină. Se amestecă cireșele. Lingură în farfurie de plăcintă căptușită cu patiserie.
Tăiați untul în bucăți mici; se presară peste cireșe. Acoperiți cu produse de patiserie de top care au fante tăiate în ea; sigiliu și flaut. Acoperiți marginea cu o bandă de folie de 2 până la 3 inci pentru a preveni rumenirea excesivă; îndepărtați folia în ultimele 15 minute de coacere.
Coaceți 35 până la 45 de minute sau până când crusta este maro aurie și sucul începe să buleze prin fante în crustă. Se răcește pe raftul de răcire cu cel puțin 2 ore înainte de servire.