Plăcintă Cu Ciocolată Cu Nuci De Cireșe

Plăcintă Cu Ciocolată Cu Nuci De Cireșe
O porție conține 383 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8. Dacă 86 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., plăcintă cu ciocolată Cherry-Nut ar putea fi o mare lactate gratuit rețetă pentru a încerca. Dacă aveți la îndemână crustă de firimituri de ciocolată, topping bătut, cireșe maraschino și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Cireșe, Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă, și Placinta Cu Budinca De Ciocolata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați înghețata, cireșele și migdalele. Lingură în crustă. Acoperiți și congelați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
(23)(23)
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Scoateți din congelator cu 10 minute înainte de tăiere.
3
Garnisiți cu topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista