Plăcintă cu budincă de ciocolată într-o crustă de prăjituri Samoas
Această rețetă face 16 porții cu 374 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte, nucă de cocos, budincă de ciocolată instant și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 297 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Kk ' s Chocolate Chip Cookie Pie, și Plăcintă Cu Biscuiți Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Scoateți cookie-urile din ambalajul lor. Rezervați 4-6 dintre ele pentru a garnisi partea superioară a plăcintei mai târziu. Zdrobiți restul în firimituri destul de fine (acest lucru va fi dezordonat și lipicios din cauza caramelului).
Se amestecă firimiturile de biscuiți și untul topit până se omogenizează bine . Apăsați amestecul într-o farfurie de plăcintă unsă de 9 inci (aveți nevoie de mai mult unt sau scurtare pentru a-l unge, deoarece caramelul din fursecuri le va face să se lipească de tigaie!). S-ar putea să doriți mai întâi să faceți făină sau să vă udați mâinile, pentru că această afacere devine lipicioasă.
Se coace la 375 buc.F timp de 5-7 minute. Se răcește cel puțin o oră sau până când coaja este la temperatura camerei. Îl puteți pune și în frigider pentru a se răci mai rapid.
Amestecați budinca cu laptele rece conform instrucțiunilor pachetului (puteți folosi și jumătate și jumătate pentru un rezultat final și mai decadent). Când este combinat, pliați nuca de cocos prăjită.
Folosind o spatulă, întindeți umplutura în crusta de plăcintă. Această cantitate ar trebui să umple cu ușurință coaja de plăcintă; dacă aveți ceva în plus, folosiți-l ca umplutură de tort sau pentru a face câteva căni de budincă.
Lăsați umplutura să se pună la frigider cel puțin 2 ore.
Dacă doriți, acoperiți cu frișcă direct înainte de servire.
Garnisiți cu prăjiturile Samoas rămase.