Plăcintă Cu Budincă De Ciocolată

Plăcintă Cu Budincă De Ciocolată
Plăcinta cu budincă de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 469 calorii. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână scurtarea legumelor, zahăr, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Plăcintă Cu Budincă De Ciocolată, Kk ' s Chocolate Chip Cookie Pie, și Plăcintă Cu Biscuiți Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, untul, scurtarea și sarea într-un castron cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau pulsați într-un robot de bucătărie) doar până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Stropiți 2 linguri de apă cu gheață uniform peste amestec și amestecați ușor cu o furculiță (sau puls) până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Strângeți o mână mică de aluat: dacă aluatul nu se ține împreună, adăugați mai multă apă cu gheață, câte 1 lingură, amestecând până se încorporează. (Nu suprasolicitați aluatul sau produsele de patiserie vor fi dure.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și împărțiți-l în 4 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată sau de două ori într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați tot aluatul împreună, cu un răzuitor de patiserie dacă aveți unul și formați-l într-un disc de 5 inci. Se răcește, învelit în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 11 inci, apoi încadrați într-o farfurie de plăcintă de 9 inci. Tăiați marginea, lăsând o consolă de 1/2 inch, apoi pliați consola sub și sertizați marginea decorativ. Înțepați fundul și partea laterală a cochiliei peste tot cu o furculiță, apoi răciți coaja 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
2
În timp ce cochilia se răcește, Preîncălziți cuptorul la 375 F cu o foaie de copt pe raftul din mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Căptușiți coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți pe foaia de copt până când patiseria este setată și marginea este aurie palidă, aproximativ 25 de minute. Îndepărtați cu grijă greutățile și folia, apoi coaceți coaja pe foaia de copt până la auriu pal peste tot, cu 15 până la 20 de minute mai mult. Coajă rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Bateți împreună amidonul de porumb, 1/3 cană de zahăr, pudra de cacao și sarea într-o cratiță grea de 2 litri, apoi amestecați treptat laptele. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant, apoi se fierbe, amestecând, 2 minute (amestecul se va îngroșa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se amestecă în ciocolată și vanilie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se toarnă umplutura în coajă răcită și se răcește, suprafața acoperită cu hârtie de ceară (dacă doriți să împiedicați formarea unei piele), până la rece, cel puțin 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
4
Chiar înainte de servire, bateți smântâna cu restul de 2 linguri de zahăr până când ține doar vârfuri moi. Lingură pe plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
1
Aluatul de patiserie poate fi răcit până la 2 zile.Placinta (fara frisca) poate fi racita pana la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista