Plăcintă Cu Budincă De Ciocolată
Plăcinta cu budincă de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 469 calorii. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână scurtarea legumelor, zahăr, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Plăcintă Cu Budincă De Ciocolată, Kk ' s Chocolate Chip Cookie Pie, și Plăcintă Cu Biscuiți Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina, untul, scurtarea și sarea într-un castron cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau pulsați într-un robot de bucătărie) doar până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre.
Stropiți 2 linguri de apă cu gheață uniform peste amestec și amestecați ușor cu o furculiță (sau puls) până se încorporează.
Strângeți o mână mică de aluat: dacă aluatul nu se ține împreună, adăugați mai multă apă cu gheață, câte 1 lingură, amestecând până se încorporează. (Nu suprasolicitați aluatul sau produsele de patiserie vor fi dure.)
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și împărțiți-l în 4 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată sau de două ori într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați tot aluatul împreună, cu un răzuitor de patiserie dacă aveți unul și formați-l într-un disc de 5 inci. Se răcește, învelit în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 11 inci, apoi încadrați într-o farfurie de plăcintă de 9 inci. Tăiați marginea, lăsând o consolă de 1/2 inch, apoi pliați consola sub și sertizați marginea decorativ. Înțepați fundul și partea laterală a cochiliei peste tot cu o furculiță, apoi răciți coaja 30 de minute.
În timp ce cochilia se răcește, Preîncălziți cuptorul la 375 F cu o foaie de copt pe raftul din mijloc.
Căptușiți coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Coaceți pe foaia de copt până când patiseria este setată și marginea este aurie palidă, aproximativ 25 de minute. Îndepărtați cu grijă greutățile și folia, apoi coaceți coaja pe foaia de copt până la auriu pal peste tot, cu 15 până la 20 de minute mai mult. Coajă rece.
Bateți împreună amidonul de porumb, 1/3 cană de zahăr, pudra de cacao și sarea într-o cratiță grea de 2 litri, apoi amestecați treptat laptele. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant, apoi se fierbe, amestecând, 2 minute (amestecul se va îngroșa).
Se ia de pe foc și se amestecă în ciocolată și vanilie până se omogenizează.
Se toarnă umplutura în coajă răcită și se răcește, suprafața acoperită cu hârtie de ceară (dacă doriți să împiedicați formarea unei piele), până la rece, cel puțin 2 ore.
Chiar înainte de servire, bateți smântâna cu restul de 2 linguri de zahăr până când ține doar vârfuri moi. Lingură pe plăcintă.
Aluatul de patiserie poate fi răcit până la 2 zile.Placinta (fara frisca) poate fi racita pana la 1 zi.