Sandvișuri cu carne de vită, slănină și rucola cu crustă de ardei cu muștar picant
Sandvișurile cu carne de vită, slănină și rucola cu crustă de piper cu muștar picant sunt un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 740 calorii, 37g de proteine, și 62g de grăsime fiecare. Pentru $5.39 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de rucola pentru bebeluși, slănină, fripturi de filet de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Filet de vită cu crustă de muștar cu rucola, ceapă roșie și salată de fasole de ceară, Mușcături De Pui Cu Crustă De Muștar Și Slănină Cu Rețetă Aioli De Slănină, și Covrig de muștar cu miere salată de pui cu crustă cu sos picant de muștar cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți fripturile peste tot cu piper.
Se amestecă maioneza, muștarul și hreanul într-un castron mic pentru pansament. Acoperiți fripturile și pansamentul separat și refrigerați cel puțin 30 de minute și până la 1 zi.
Aruncați ciupercile feliate subțire și sucul de lămâie într-un castron mediu pentru a acoperi uniform.
Ungeți generos tigaia mare și grea cu ulei și încălziți la foc mediu-mare.
Adăugați fripturi și gătiți la coacerea dorită, aproximativ 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Transferați fripturile pe farfurie; lăsați să stea 15 minute. Gatiti slanina in aceeasi tigaie la foc mediu-mare pana se rumeneste si crocanta. Folosind clești, transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Așezați fundul ruloului pe farfurii; se întinde cu pansament. Feliați fripturile subțiri și împărțiți-le între rulouri. Se acoperă cu slănină, ciuperci și rucola. Acoperiți sandvișurile cu blaturi și serviți.