Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie
Această rețetă face 7 porții cu 261 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 5068 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute. Un amestec de biscuiți graham grosolan, suc de lămâie, cremă de marshmallow și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, Bau - tiful bezea fantoma Pops, și Plăcintă cu bezea cu lămâie Meyer cu crustă de biscuiți cu lămâie de ghimbir.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți amestecul de budincă și jumătate și jumătate cu biciul 2 minute. Bateți în suc de lămâie și iaurt.
Se toarnă aproximativ 1/3 cană de amestec în fiecare ceașcă de hârtie de 7 (5 oz).
Presărați fiecare cu 1 lingură de biscuiți graham. Acoperiți cupele cu folie; introduceți stick-ul de ambarcațiuni în centrul fiecărui pop. (Sau umpleți matrițele de gheață conform instrucțiunilor producătorilor.) Congelați aproximativ 6 ore sau până la îngheț.
Când sunteți gata să serviți POP-uri, într-un castron mic, bateți cremă de marshmallow și 1 lingură de frișcă cu mixer electric la viteză mică până la omogenizare.
Adăugați frișca rămasă, creșteți viteza la mare și bateți până se formează vârfuri tari.
Scoateți fiecare pop din ceașcă.
Întindeți partea superioară a fiecăruia cu aproximativ 2 linguri de amestec de marshmallow, formând vârfuri de bezea.