Plăcintă crustă II

Plăcintă crustă II
Pie Crust II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de cruste. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 626 calorii, 18g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, untură, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lapte cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Crustă de făină de porumb din lapte bătut (crustă unică).

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Tăiați în untură până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă sodă de lămâie-lime până când amestecul formează o bilă. Împărțiți aluatul în sferturi și formați-l în bile. Înfășurați în plastic și refrigerați timp de 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
UnturăUntură
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista