Plăcintă Cremoasă Cu Oală Cu Fructe De Mare

Plăcintă Cremoasă Cu Oală Cu Fructe De Mare
Cremos fructe de mare oală plăcintă este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 917 calorii, 36g de proteine, și 54g de grăsime fiecare. Pentru $5.58 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de lapte, apă, cartof dulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma gălbenușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Topiți untul la foc mediu-mare într-un cuptor olandez mare. Saut cartofi, praz și țelină timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
țelinățelină
CartofiCartofi
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați cimbru și usturoi; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
4
Presărați făină peste legume și gătiți, amestecând constant, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Bateți laptele; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți 2 până la 3 minute sau până când cartoful este aproape fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Adăugați codul și următoarele 3 ingrediente; întoarceți amestecul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
7
Se ia de pe foc. (Peștele va fi insuficient gătit.) Umplutură de oală în 4 până la 6 ciorbe individuale rezistente la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
8
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
9
Tăiați patiseria în cercuri, tăind cercurile cu 1 inch mai mari decât gura ciorbei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
10
Bateți gălbenușul de ou și 1 lingură de apă; periați partea inferioară a marginilor de patiserie cu spălare de ouă (vezi glosarul, pagina 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
și puneți peste crock, apăsând marginile pentru a sigila.
12
Periați blaturile cu spălare de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
13
Așezați crocks pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
14
Coaceți la 400 timp de 14 până la 16 minute sau până când patiseria se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Revista