Plăcintă Chinezească
Reteta chineză' plăcintă este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. O porție conține 318 calorii, 23g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 63 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei de canolan, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Încercați Anul Nou Chinezesc: Carne De Porc Prăjită Chineză (Siu Yuk), Plăcintă Cu Degete De Unt, și Plăcintă Cu Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o caserolă de 2 litri cu unt.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa pana devine translucida, aproximativ 5 minute. Se amestecă carnea de vită măcinată în ceapă, se condimentează cu sare și piper negru și se gătește amestecul de carne de vită măcinată până se rumeneste și se sfărâmă, încă aproximativ 10 minute.
Scurgeți excesul de grăsime.
Întindeți amestecul de carne de vită măcinată gătită în fundul vasului de caserolă pregătit; se toarnă porumb în stil cremă peste carnea de vită măcinată într-un strat; se acoperă cu strat de piure de cartofi.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii se rumenesc și caserola clocotește, aproximativ 30 de minute.