Plăcinte individuale de Pecan cu sos dulce de Caramel de ceai

Plăcinte individuale de Pecan cu sos dulce de Caramel de ceai
Plăcintele individuale de Pecan cu sos dulce de Caramel de ceai este o rețetă sudică care servește 6. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 959 calorii. 24 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Un amestec de sare, unt, nuci pecan măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 44%. Încercați Plăcinte Individuale Cu Pecan, Prăjituri De Cartofi Dulci Pentru Bebeluși Cu Sos Lipicios De Caramel-Pecan, și Plăcinte cu dovleac Whoopie cu umplutură de Pecan Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie combinați nucile pecan măcinate, făina, sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați untul și procesați până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Se toarnă albușul și se amestecă pentru a lega aluatul până se ține împreună, fără a fi prea umed sau lipicios. Strângeți o cantitate mică de aluat împreună, dacă este sfărâmicios, adăugați apa cu gheață, câte 1 lingură. Înfășurați aluatul în folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Înveliți ușor o tavă de briose cu 12 căni cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
5
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la aproximativ un pătrat de 2 picioare, apoi folosiți un castron mic de 3 inci în diametru sau o matriță inelară mare de 3 inci ca ghid pentru a tăia cercurile. Acestea ar trebui să aibă un diametru puțin mai mare decât orificiul de staniu pentru brioșe, astfel încât atunci când sunt presate, marginile vin la jumătatea părții laterale a cositorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Într-un bol mare de amestecare, amestecați ouăle până se spumează, apoi amestecați în zaharuri. Se amestecă untul topit, vanilia, siropul și sarea până se omogenizează bine. Aranjați pecanele pe fundul cojilor de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
8
Se toarnă umplutura pentru a umple cojile aproape până la vârf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
9
Coaceți până când umplutura este setată și ușor umflată, aproximativ 25 până la 30 de minute. Testați pentru coacere lipind un cuțit subțire în centrul plăcintei, dacă iese destul de curat, sunteți bine să mergeți.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Transferați plăcintele într-un raft și răciți-le.
11
În timp ce plăcinta se coace, faceți sosul dulce de Caramel de ceai. Începe-mi să fac ceaiul. Aduceți 2 căni de apă rece la fiert într-o cratiță mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Ceai DulceCeai Dulce
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Adăugați pungile de ceai, acoperiți și lăsați să se absoarbă timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
13
Scoateți pungile de ceai (stoarceți - le) și apoi reveniți la foc mic până când s-a redus la jumătate-deci mai aveți 1 cană de ceai cu adevărat puternic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
14
Adăugați 1/2 cană de zahăr în cratiță și continuați să fierbeți la foc mediu. Gatiti, rotind oala in jur, pana cand amestecul are o culoare adanca de caramel si arata ca siropul, aproximativ 10 minute. Turnați cu grijă crema, aveți grijă, deoarece se va bule și continuați să gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
15
Serviți cu plăcinte individuale de pecan și o lingură de înghețată de fasole de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Forge beciuri Classique Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista