Plăcinte de mână cu mere și afine

Plăcinte de mână cu mere și afine
Plăcintele de mână cu mere și afine sunt vegetarian rețetă cu 16 porții. Acest desert are 416 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de miere, afine, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Plăcinte De Mână Cu Afine, Plăcinte De Mână Cu Afine, și Plăcinte De Mână Cu Afine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Dezghețați foile de patiserie cu puf conform instrucțiunilor cutiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
3
Cojiți și miez merele și tăiați-le în sferturi. Aruncați merele în sucul de lămâie, astfel încât să nu se rumenească în timp ce le tăiați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
4
Tăiați fiecare sfert în aproximativ 2 până la 3 (1 inch) bucăți.
5
Într-o tigaie mare la foc mediu, topiți untul până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se adaugă merele și se sotează aproximativ 3 până la 5 minute până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
7
Adăugați mierea și un vârf de sare și aruncați pentru a se amesteca bine, transferați la cuptor și prăjiți aproximativ 15 minute până când merele sunt moi. Mash cu o furculiță cât este încă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Lăsați merele să se răcească la temperatura camerei și pliați ușor în fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
9
Întoarceți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Într-un castron mic de amestecare bate 1 ou. Într-un alt castron mic, amestecați scorțișoara și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
11
Așezați foile de patiserie dezghețate pe o suprafață de lucru înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
12
Tăiați cercuri mari din patiserie cu un tăietor inelar, aproximativ 4 pe foaie de patiserie.
13
Periați cu spălarea ouălor pe marginea exterioară a jumătății cercului. Lingurați 2 linguri de amestec de fructe de mere în centrul fiecărei runde de aluat de patiserie. Îndoiți aluatul pentru a acoperi umplutura, făcând un semicerc și sigilând marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
14
Așezați plăcintele pe o tavă de cuptor cu unt. Repetați cu restul de aluat de patiserie. Când toate plăcinte sunt pe o tavă foaie taie găuri de aer în partea de sus a fiecărei plăcintă și perie blaturi cu spălare ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
15
Se presară cu zahărul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
16
Coaceți aproximativ 20 până la 25 de minute până se umflă și se rumenesc frumos.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista