Plăcinte de mână cu mere și afine
Plăcintele de mână cu mere și afine sunt vegetarian rețetă cu 16 porții. Acest desert are 416 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de miere, afine, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Plăcinte De Mână Cu Afine, Plăcinte De Mână Cu Afine, și Plăcinte De Mână Cu Afine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Dezghețați foile de patiserie cu puf conform instrucțiunilor cutiei.
Cojiți și miez merele și tăiați-le în sferturi. Aruncați merele în sucul de lămâie, astfel încât să nu se rumenească în timp ce le tăiați.
Tăiați fiecare sfert în aproximativ 2 până la 3 (1 inch) bucăți.
Într-o tigaie mare la foc mediu, topiți untul până se rumenesc ușor.
Se adaugă merele și se sotează aproximativ 3 până la 5 minute până se rumenesc ușor.
Adăugați mierea și un vârf de sare și aruncați pentru a se amesteca bine, transferați la cuptor și prăjiți aproximativ 15 minute până când merele sunt moi. Mash cu o furculiță cât este încă cald.
Lăsați merele să se răcească la temperatura camerei și pliați ușor în fructe de pădure.
Întoarceți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un castron mic de amestecare bate 1 ou. Într-un alt castron mic, amestecați scorțișoara și zahărul.
Așezați foile de patiserie dezghețate pe o suprafață de lucru înmuiată.
Tăiați cercuri mari din patiserie cu un tăietor inelar, aproximativ 4 pe foaie de patiserie.
Periați cu spălarea ouălor pe marginea exterioară a jumătății cercului. Lingurați 2 linguri de amestec de fructe de mere în centrul fiecărei runde de aluat de patiserie. Îndoiți aluatul pentru a acoperi umplutura, făcând un semicerc și sigilând marginile.
Așezați plăcintele pe o tavă de cuptor cu unt. Repetați cu restul de aluat de patiserie. Când toate plăcinte sunt pe o tavă foaie taie găuri de aer în partea de sus a fiecărei plăcintă și perie blaturi cu spălare ou.
Se presară cu zahărul de scorțișoară.
Coaceți aproximativ 20 până la 25 de minute până se umflă și se rumenesc frumos.