Plăcinte cu cârnați și piure
Dacă aveți despre 1 oră și 5 minute pentru a petrece în bucătărie, mezeluri & mash plăcinte ar putea fi un extraordinar fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 50g de proteine, 77g de grăsime, și un total de 1074 calorii. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ulei de floarea soarelui, roșii, fasole la cuptor și leicester. 40 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Petarde și Mash mână plăcinte, Plăcintă cu cârnați și piure de primăvară, și Tocană de cârnați italieni cu piure de usturoi de rozmarin.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Se fierb cartofii timp de 20 de minute, apoi se scurg și se pasează cu untul, laptele și condimentele. Se amestecă Leicester roșu sau cheddar.
Între timp,încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă și prăjiți ceapa, amestecând frecvent, timp de 5 minute până se înmoaie.
Adăugați cârnații și rupeți-i cu o lingură de lemn până obțineți o textură similară cu tocatul gros.
Se toarnă bulionul și se fierbe timp de 8 minute.
Puneți amestecul de cârnați în 4 feluri de mâncare individuale. Se acoperă cu piureul de brânză. Puteți îngheța plăcintele până la 2 luni. Pur și simplu dezghețați în frigider înainte de coacere.
Coaceți timp de 25-30 de minute până când începeți să deveniți aurii. Completați cu pene de roșii și serviți cu legumele preferate ale copilului sau fasolea coaptă.