Plutește Cu Rom-Migdale

Plutește Cu Rom-Migdale
Plutitoarele de rom-migdale necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 403 calorii, 17g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de pastă de migdale, cremă de sodă, iaurt de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Încercați Cafea Migdale Plutește, Mandarin-Berry-Almond Plutește, și Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Formați 1/4 cană (2 1/4 oz.) pasta de migdale în bile de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
2
Scoateți 5 căni de iaurt înghețat cu vanilie în mod egal în 4 pahare (fiecare 16 oz.) și acoperiți în mod egal cu bile de pastă de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt Congelat Cu VanilieIaurt Congelat Cu Vanilie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
3
Adăugați 2 linguri de rom (1/2 cană în total) în fiecare pahar, apoi umpleți încet cu sifon rece, aproximativ 2 sticle (12 oz. fiecare) total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soda CremăSoda Cremă
Miere De CitriceMiere De Citrice
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista