Platoul de brânză de toamnă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 191 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți oțet, usturoi, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Platou De Brânză, Platou De Brânză, și Platou de fructe și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cratița de 2 litri, amestecați toate ingredientele chutney.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se încălzește până la fierbere, amestecând frecvent; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit aproximativ 1 oră, amestecând frecvent, până când amestecul se îngroașă și fructele sunt fragede. Lingură în recipient nonaluminiu. A se păstra la frigider până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
3
Tăiați brânza cu tăietori de prăjituri în formă de frunze de 1, 1 1/2 și 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
4
Așezați brânza pe platou mediu, suprapunând frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
5
Presărați alune pe platou pentru a arăta ca ghinde.